Min baggrund

Jeg er uddannet psykolog (cand. psych.) fra Aarhus Universitet, autoriseret af Dansk Psykolognævn og godkendt som specialist i psykoterapi. Endvidere er jeg uddannet Specialist i Sexologisk Rådgivning fra Dansk Forening for Klinisk Sexologi samt autoriseret af Nordisk Sammenslutning for Klinisk Sexologi (NACS). Jeg er indehaver af Psykologisk og Sexologisk Klinik ApS samt medlem af Dansk Psykologforening og Dansk Forening for Klinisk Sexologi.

 Efteruddannelse

Jeg har en 3-årig terapeutisk efteruddannelse indenfor den psykodynamiske referenceramme samt efteruddannelse indenfor eksistentiel psykoterapi. I behandlingen er det enkelte individ altid vigtigere end metoden, og jeg tilpasser altid interventionen efter det enkelte menneske og det præsenterede problem. Jeg har gennem årene deltaget på et utal af kurser, og jeg efteruddanner mig løbende indenfor mit felt og deltager på internationale konferencer, ligesom jeg naturligvis modtager supervision.

 Erfaring

Jeg har gennem mere end 10 år opbygget en solid erfaring med behandling af unge, voksne og par med psykiske, sexologiske, psykiatriske og somatiske problemstillinger samt pårørende til mennesker med disse problematikker. En stor del af min erfaring stammer fra Psykiatrien i Region Nordjylland og Sexologisk Center ved Aalborg Universitetshospital, hvor jeg var med i den første sæson af DR3’s dokumentarserie ”Sex på Recept”. Jeg har således en særlig ekspertise i forhold til problematikker, der knytter sig til seksualitet, parforhold samt psykiske og psykiatriske vanskeligheder.

 Tavshedspligt

Som autoriseret psykolog er jeg underlagt psykologloven. Jeg har naturligvis tavshedspligt og arbejder i henhold til Etiske principper for nordiske psykologer.

 Forskning

Udover min kliniske praksis bruger jeg også min arbejdstid på forskning. Jeg er for nuværende igang med et spændende forskningsprojekt omhandlende ‘Sen seksuel debut’. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere omkring projektet.

 Medier

Som fagperson bliver jeg løbende brugt til at udtale mig om forskellige emner. Jeg har f.eks været interviewet til månedsmagasinet IN, radioprogrammer Tændt på P1 samt P4 Nordjylland. Endvidere har jeg medvirket i første sæson af Sex på Recept på DR3.

Anne-Katrine Hansen • Autoriseret Psykolog og Klinisk Sexolog i Aarhus Nord   60 51 79 75  info@psklinik.dk

Denne side bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse.