Det siger klienterne

Her er nogle udtalelser fra klienter, som har gået i terapi hos mig. Udtalelserne kan forhåbentlig hjælpe dig med at finde ud af, om jeg er den rette terapeut i forhold til de udfordringer, du/I står i. Udtalelserne er anonyme, og klienterne har givet samtykke. 

 Vi fik lysten igen

Par i slutningen af 30'erne

Efter at have set Anne-Katrine i Sex på Recept i fjernsynet fik vi mod til at tage kontakt. Vi har næsten ikke haft sex de sidste 4 år, efter vi har fået børn. Igennem den sexologiske rådgivning hos Anne-Katrine har vi genfundet lysten og er blevet bedre til at prioritere hinanden og intimiteten.

 Omsorgsfuld hjælp til stress

Kvinde 57 år

Anne-Katrine er et meget varmt og omsorgsfuldt menneske. Hun forstår både at lytte og være nærværende, men også at stille nogle skarpe spørgsmål og skubbe lidt på, når det er nødvendigt. Jeg giver Anne-Katrine mine varmeste anbefalinger.

 Vi fandt rammerne til at tale sammen

Mand 49 år

Da vi startede i parterapi, var vi virkelig dårlige til at tale sammen. I starten irriterede Anne-Katrines stille og rolige facon mig. Jeg var meget utålmodig og bare interesseret i, at det her skulle fikses hurtigst muligt. Set i bakspejlet forstår jeg, hvor vigtig hendes stil var, i forhold til at få skabt nogle ordentlige rammer min kone og jeg kunne tale under.

Vi kører fortsat sommetider fast i nogle af de gamle mønstre, men gennem samtalerne har vi fået nogle redskaber, som vi kan bruge. Tit kigger vi på hinanden og siger, hvad ville Anne-Katrine have sagt i den her situation, og så smiler vi til hinanden.

Anne-Katrine Hansen • Autoriseret Psykolog og Klinisk Sexolog i Aarhus Nord   60 51 79 75  info@psklinik.dk

Denne side bruger cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse.